Jeg LEKER

Hei alle sammen! Nå er jeg offisielt hjemme igjen (i en dag nå), og det skal bli deilig etter fem uker på reisefot. Det kommer til å bli uvant, haha. Sist uke har jeg vært i Portugal. Vi bodde i en liten by, ikke så langt fra Portimão. Det var herlig, og jeg er - forhåpentligvis - ikke gjennomsiktig som et spøkelse lenger, men kanskje nesten normal i hudfargen. Jeg klarte i det minste å ikke bli solbrent, noe det meste av familien min fikk til å bli. Både i går og i dag må jeg passe på lillebroren min, og det endte med at han gikk ut og lekte med en kamerat av ham i går, noe som var en lettelse for meg, høhø. Dermed satt jeg igjen og kjedet meg, og når man kjeder seg kommer kreativiteten frem. Så da fant jeg en gammel glasskrukke, skjell, lim og saks, og lekte meg litt, jeg og :] Jeg endte opp med dette:


Beklager for crappy kvalitet, men jeg hadde ikke kamera tilgjenglig, så da får dere bare nøye med dette. Om noen vil, så kan jeg legge ut en oppskrift senere!

Dette er bilder fra en av strendene i Lønstrup, et sted like ved hvor det var Danacup. Stranden var seriøst en av de fineste jeg har vært på noensinne. Den skal jeg dra tilbake til en dag, helt sikkert. 

 
Dette er utsikten fra et av fjellene vi var på i Portugal. Helt på toppen var utsikten helt utrolig! Jeg beklager for at jeg har vært borte så lenge, men jeg satser på å komme sterkere tilbake. Håper dere tilgir meg

 

 Direwolf


  4 kommentarer på "Jeg LEKER"

Postet av: Alex
Høres helt herlig ut!
07.08.2012, 17:00
URL: http://enlivshistorie.blogg.no
Postet av: Mayèn // Kommenterer tilbake
Fine bilder :)
07.08.2012, 22:30
URL: http://maymoll.blogg.no
Postet av: Direwolf
enlivshistorie: Takk, og ja, det var det! :)
08.08.2012, 13:20
URL: http://direwolf.blogg.no/
Postet av: Direwolf
Mayèn: Takk for det! :)
08.08.2012, 13:20
URL: http://direwolf.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012


kategorierBildedrypp
Blogg
Someren 2012
Spørsmålsrunde

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits