Siste innkjøp

Hei!
Jeg tenkte at jeg kunne vise dere det jeg kjøpte mens jeg var på ferie:Kjole fra Donna - 1199 kroner. (Taxfree, jihu!)Bolero fra Donna - 319 (Også fra Taxfree, enda mer å juble for!)
Topp fra Espirit - rundt 300 kroner (39.99 Euro)Linshorts fra Espirit - cirka 520 kroner (69,99 Euro)

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, jeg må passe på lillebroren min siden begge foreldrene mine er på jobb. Jeg har ryddet litt, hjulpet lillebror med å finne frem tøy til første fotballtrening, - han gleder seg ikke, neeei da - og jeg har tegnet litt. For å pynte litt opp på den kjedelige veggen min, (den skal males til høsten) så har jeg begynt å skrive opp yndlingssitatene mine i sterke farger, som da skal opp på veggen. Hittil har jeg bare tre - det går sakte fremover. 
 Direwolf
Jeg LEKER

Hei alle sammen! Nå er jeg offisielt hjemme igjen (i en dag nå), og det skal bli deilig etter fem uker på reisefot. Det kommer til å bli uvant, haha. Sist uke har jeg vært i Portugal. Vi bodde i en liten by, ikke så langt fra Portimão. Det var herlig, og jeg er - forhåpentligvis - ikke gjennomsiktig som et spøkelse lenger, men kanskje nesten normal i hudfargen. Jeg klarte i det minste å ikke bli solbrent, noe det meste av familien min fikk til å bli. Både i går og i dag må jeg passe på lillebroren min, og det endte med at han gikk ut og lekte med en kamerat av ham i går, noe som var en lettelse for meg, høhø. Dermed satt jeg igjen og kjedet meg, og når man kjeder seg kommer kreativiteten frem. Så da fant jeg en gammel glasskrukke, skjell, lim og saks, og lekte meg litt, jeg og :] Jeg endte opp med dette:


Beklager for crappy kvalitet, men jeg hadde ikke kamera tilgjenglig, så da får dere bare nøye med dette. Om noen vil, så kan jeg legge ut en oppskrift senere!

Dette er bilder fra en av strendene i Lønstrup, et sted like ved hvor det var Danacup. Stranden var seriøst en av de fineste jeg har vært på noensinne. Den skal jeg dra tilbake til en dag, helt sikkert. 

 
Dette er utsikten fra et av fjellene vi var på i Portugal. Helt på toppen var utsikten helt utrolig! Jeg beklager for at jeg har vært borte så lenge, men jeg satser på å komme sterkere tilbake. Håper dere tilgir meg

 

 Direwolf
Hei igjen!

Nå har jeg vært i Italia i hele tre uker! Det har vært helt fantastisk! Været var flott hele tiden, og vi leide et hus helt i utkanten av en gammel toscansk middelalderby, Arezzo. (Bilder kommer senere, jeg må bare laste dem opp først!) Vi kjørte gjennom nesten hele Europa: Først tok vi Kielfergen ned til Kiel, så kjørte vi helt ned til Midt-Italia. For å fortelle alt, tror jeg at jeg må dele det opp i de nærmeste innleggene. De blir nok publisert de nærmeste dagene, for jeg blir bare i landet i tre dager til (snakk om hektisk sommerferie!) så drar jeg avsted til Danmark med fotball-laget. Hele ferien kommer jeg til å leve i en bag, bokstavelig talt. 

Da jeg kom hjem, ble jeg rett og slett forbannet. Leieboerne våre har tenkt til å flytte - og det må de jo få lov til - så de hadde tenkt til å skru av strømmen for å spare penger. Eidsiva skrudde av strømmen deres, men de gjorde en feil: De skrudde av vår samtidig. Så nå har maten vår ligget i TO UKER uten kulde, og vi har ikke fått en eneste beskjed, ikke av leieboerne og ikke av Eidsiva. I fryserne hadde vi mat til omtrent tjuetusen kroner - alt ødelagt. Fryserne er ødelagte og hele huset lukter møkk - bokstavelig talt. Men heldigvis - for oss, iallefall - skal Eidsiva få erstatte det! Men nå skal jeg ikke overøse dere med klager, og skal heller få sett igjennom bildene jeg har tatt! 

Direwolf
Italia!

Endelig ferie! Jeg skal til Italia i tre og en halv uke! Vi drar til Oslo i dag, og så bærer det til Italia på søndag! Det blir så gøy, og jeg har tenkt til å ta en masse fine bilder! Dette er vel egentlig et hasteinnlegg (beklager), for vi skal dra straks. Kanskje, hvis jeg får nett, kan jeg svare på spørsmålsrunden i Italia, haha. Jeg gleder meg utrolig mye! Siste skoledag hadde vi det superkoselig, lærerne bakte kake til oss og vi spiste masse godteri. Superkort og dårlig innlegg, men nå drar jeg! Hadet, alle sammen!

Skal du noe i sommerferien? 

DirewolfHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012


kategorierBildedrypp
Blogg
Someren 2012
Spørsmålsrunde

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits