Ny mobil!

Da venter en ny mobil på meg når jeg kommer hjem, en hvit Iphone. Jeg gleder meg skikkelig til å få den. Nå har jeg ikke hatt mobil på rundt fire dager, og det er vanskeligere enn det høres ut som! Man får skikkelig trøbbel med å kontakte venner! Når jeg kommer hjem skal jeg pakke til Dana-Cup. (Ja da, jeg kommer virkelig til å leve i en koffert hele ferien.) Det blir gøy å treffe laget igjen! 

 

Direwolf
Bildedrypp #2

Hei igjen! Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen huset vi bodde i og byen som lå like i nærheten. I dag har jeg fått ny mobil, en hvit IPhone, siden min forrige mobil ble stjålet. Den ligger hjemme hos mamma og venter på meg der til i morgen. Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag, bare vært en tur hos bestemor. Direwolf
Bildedrypp #1

Jeg kommer til å samle opp bildene jeg har tatt under turen i "kategorier" siden det er så mange av dem at jeg ikke kan publisere alle på likt. Faktisk så satt jeg oppe halve natten for å få lastet opp alle bildene, som tok opp all plassen på tre minnebrikker. Det første "dryppet" er fra turen ned. 
      Direwolf
Spørsmålsrunde #1

Her er svarene på spørsmålsrunden! Og, som dere sikkert ser, svarer jeg nei på første spørsmål: Jeg svarer ikke med video, grunnet at jeg bare har elendig webkamera tilgjengelig nå. 


2. Mitt yndlingsplagg nå er, tror jeg, en kjole jeg kjøpte på båten. (Bilde kommer senere!) 

3. Bloggen heter "Direwolf", fordi oversatt blir det "forferdelig/truende ulv." Jeg synes dette passer ganske godt, for jeg, hehe, kan være ganske så forferdelig hvis jeg selv blir truet, eller det er noe jeg misliker sterkt. Jeg elsker også ulver, for de er flotte! 

4. Jeg vet ikke om jeg har noen spesielle favorittordtak. Det er fire spesielle ordtak jeg liker veldig godt, men jeg har ingen spesiell favoritter blandt dem. Derfor tenkte jeg at jeg kunne liste dem opp, i helt tilfeldig rekkefølge! 

     - Always dress like you're going to see your worst enemy.
          - Kimora Lee Sin

     - Death is only lifes next big adventure.
          - J. K. Rowling

     - What do we say to the God of Death?
     - Not today. 
          - Arya Stark og Syrio Forel

     - Some people cares to much. I think it's called love...
          - Ole Brumm 


5. Nei, jeg spiller ikke Minecraft. 

6. Fordi det koster penger, det er et tidkrevende spill som jeg ikke har tid til og jeg klarer ikke å spille noe i det hele tatt. 

7. Jeg har et eget kamera, med det er helt håpløst. Stefaren min har et speilreflekskamera, men det er for det meste jeg som bruker det, så på en måte er det jo mitt. Det er Nikon D200, tror jeg. 

8. Jeg liker bringebær bedre enn jordbær, tror jeg. Jordbær er søte, men bringebær er både syrlige og søte (litt sånn som meg... neida :p ) Dessuten virker det som at alle liker  jordbær best, og jeg har det med å gå litt mot strømmen. 

9. Hvis jeg skulle deltatt i et realityprogram, vet jeg egentlig ikke helt. Det sier egentlig temmelig mye om en person... Men skulle jeg valgt, tror jeg kanskje at jeg ville vært med på Robinson-ekspedisjonen. Jeg trives akkurat passe i naturen, og det er det eneste programmet jeg kommer på nå... (Jeg ser nemlig veldig mye på tv...)

10. Jeg har det helt greit akkurat nå, jeg sitter og tenker, slapper av, er litt trøtt... 

11. Jeg har vært i Italia nå, skal en uke på Dana Cup, en uke til Portugal og mulig en uke til Oslo. Med andre ord: Travelt. 

12. Jeg skal ikke på treffet i år nei, går glipp av det på grunn av cupen. 

13. Jeg begynte å blogge for å teste det ut, dele tanker og vise andre hva jeg gjør vanligvis. 

14. Jeg kan helt sikkert lage et dagens outfit-innlegg en dag! Ikke noe problem! 

Beklager for at det tok så lang tid å svare, jeg håper virkelig at dere tilgir meg. Håper dere ble litt bedre kjent med meg! 

 

Direwolf
Hei igjen!

Nå har jeg vært i Italia i hele tre uker! Det har vært helt fantastisk! Været var flott hele tiden, og vi leide et hus helt i utkanten av en gammel toscansk middelalderby, Arezzo. (Bilder kommer senere, jeg må bare laste dem opp først!) Vi kjørte gjennom nesten hele Europa: Først tok vi Kielfergen ned til Kiel, så kjørte vi helt ned til Midt-Italia. For å fortelle alt, tror jeg at jeg må dele det opp i de nærmeste innleggene. De blir nok publisert de nærmeste dagene, for jeg blir bare i landet i tre dager til (snakk om hektisk sommerferie!) så drar jeg avsted til Danmark med fotball-laget. Hele ferien kommer jeg til å leve i en bag, bokstavelig talt. 

Da jeg kom hjem, ble jeg rett og slett forbannet. Leieboerne våre har tenkt til å flytte - og det må de jo få lov til - så de hadde tenkt til å skru av strømmen for å spare penger. Eidsiva skrudde av strømmen deres, men de gjorde en feil: De skrudde av vår samtidig. Så nå har maten vår ligget i TO UKER uten kulde, og vi har ikke fått en eneste beskjed, ikke av leieboerne og ikke av Eidsiva. I fryserne hadde vi mat til omtrent tjuetusen kroner - alt ødelagt. Fryserne er ødelagte og hele huset lukter møkk - bokstavelig talt. Men heldigvis - for oss, iallefall - skal Eidsiva få erstatte det! Men nå skal jeg ikke overøse dere med klager, og skal heller få sett igjennom bildene jeg har tatt! 

DirewolfHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012


kategorierBildedrypp
Blogg
Italia 2012
Spørsmålsrunde

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits