Siste innkjøp

Hei!
Jeg tenkte at jeg kunne vise dere det jeg kjøpte mens jeg var på ferie:Kjole fra Donna - 1199 kroner. (Taxfree, jihu!)Bolero fra Donna - 319 (Også fra Taxfree, enda mer å juble for!)
Topp fra Espirit - rundt 300 kroner (39.99 Euro)Linshorts fra Espirit - cirka 520 kroner (69,99 Euro)

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, jeg må passe på lillebroren min siden begge foreldrene mine er på jobb. Jeg har ryddet litt, hjulpet lillebror med å finne frem tøy til første fotballtrening, - han gleder seg ikke, neeei da - og jeg har tegnet litt. For å pynte litt opp på den kjedelige veggen min, (den skal males til høsten) så har jeg begynt å skrive opp yndlingssitatene mine i sterke farger, som da skal opp på veggen. Hittil har jeg bare tre - det går sakte fremover. 
 Direwolf
Jeg LEKER

Hei alle sammen! Nå er jeg offisielt hjemme igjen (i en dag nå), og det skal bli deilig etter fem uker på reisefot. Det kommer til å bli uvant, haha. Sist uke har jeg vært i Portugal. Vi bodde i en liten by, ikke så langt fra Portimão. Det var herlig, og jeg er - forhåpentligvis - ikke gjennomsiktig som et spøkelse lenger, men kanskje nesten normal i hudfargen. Jeg klarte i det minste å ikke bli solbrent, noe det meste av familien min fikk til å bli. Både i går og i dag må jeg passe på lillebroren min, og det endte med at han gikk ut og lekte med en kamerat av ham i går, noe som var en lettelse for meg, høhø. Dermed satt jeg igjen og kjedet meg, og når man kjeder seg kommer kreativiteten frem. Så da fant jeg en gammel glasskrukke, skjell, lim og saks, og lekte meg litt, jeg og :] Jeg endte opp med dette:


Beklager for crappy kvalitet, men jeg hadde ikke kamera tilgjenglig, så da får dere bare nøye med dette. Om noen vil, så kan jeg legge ut en oppskrift senere!

Dette er bilder fra en av strendene i Lønstrup, et sted like ved hvor det var Danacup. Stranden var seriøst en av de fineste jeg har vært på noensinne. Den skal jeg dra tilbake til en dag, helt sikkert. 

 
Dette er utsikten fra et av fjellene vi var på i Portugal. Helt på toppen var utsikten helt utrolig! Jeg beklager for at jeg har vært borte så lenge, men jeg satser på å komme sterkere tilbake. Håper dere tilgir meg

 

 DirewolfHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012


kategorierBildedrypp
Blogg
Someren 2012
Spørsmålsrunde

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits